NBR – EBS – Koyo – Lager en lagerblok

Het lager blijft een belangrijk product voor de industriële machinebouw. Heeft u behoefte aan een lager, een lagerhuis of meerdere lagers? RP Techniek levert een breed assortiment rollagers en lagerhuizen van KOYO en NBR. RP Techniek vindt  de beste oplossing voor al uw applicaties. Ook maken wij lagers aan de hand van uw tekening, zo blijft u ook leverancier voor de aftermarket.

De voornaamste functie van een lager is het overbrengen van de belasting tussen een stilstaand deel van een machine (meestal het huis) en een roterend deel van een machine (meestal de as) met een minimum aan wrijving. Lagers worden in vele soorten en maten geproduceerd. In de loop der jaren zijn er typen ontwikkeld als oplossing voor een bestaand probleem dat opgelost kan worden met een speciale lager. Vandaar dat het lager in veel uitvoeringen voorkomt en dat die vaak een eigen karakteristiek en eigenschap heeft. Ook kunt u bij ons terecht voor een lagerblokken.

Het kopen van uw lager, lagers of lagerblokken bij RP Techniek biedt u de volgende voordelen:

25 jaar ervaring.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ervaren medewerkers met vakkennis in huis
Uitgebreid assortiment
Samen met ons vindt u altijd een passende oplossing

NBR lagers

Het bedrijf NBR Gehäuse- und Wälzlager GmbH is een leverancier gespecialiseerd in kogellagers met een premium kwaliteit en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. NBR past zich natuurlijk aan aan de wensen van de klant. Het bedrijf kenmerkt zich door een uitgekiende logistiek, een hoge persoonlijke inzet van alle medewerkers en een kwaliteitsmanagementsysteem waar klanten ten alle tijden van profiteren. Ook levert NBR lagers van EBS.

Koyo lagers

Koyo Seiko werd in 1921 opgericht door de heer Ikeda. In de decennia die volgden is het merk uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van lagers en automobiele stuursystemen. Koyo is het merk JTEKT Corporation voor lagers.  De mogelijkheden van JTEKT engineering en productie variëren van super grote lagers met een buitendiameter van zeven meter naar minilagers met binnendiameters van een millimeter.

Gebruikt u de fabrikaten Ina, Fag, Skf, Ntn? RP Techniek helpt u graag bij het omzetten van de fabrikaten.

Lager niet gevonden? Vraag het ons. Dan gaan wij voor u op zoek!